regenkleding-expert

Klantenservice 088 520 7777
Subcategorieën:

Regenpakken

Filters

Filter op:
Maat
Toon resultaten (26)
 1. Meer opties
 2. Minder opties
Kleur
Toon resultaten (26)
Opties
Toon resultaten (26)
Geschikt voor
Toon resultaten (26)
Bedoeld voor
Toon resultaten (26)
Prijs
Toon resultaten (26)
Merk
Toon resultaten (26)
"regenkleding-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist
Regenpakken

Het regent, het regent...

Het Nederlandse weer is onvoorspelbaar: het ene moment komt de regen met bakken uit de lucht, het volgende moment is het opeens stralend mooi. Om altijd goed voorbereid op pad te gaan, is een regenpak onmisbaar. Als het weer dan toch ineens omslaat, komt u met goede regenkleding tenminste droog aan op uw bestemming.

Een regenpak voor iedereen

Met een regenpak bent u voorzien van de meest complete bescherming tegen slecht weer: u heeft direct zowel een regenbroek als een regenjas. Bij de regenkleding-expert vindt u een uitgebreid aanbod van regenpakken. Wij leveren voor iedere doelgroep het juiste regenpak. Heren, dames en kinderen: voor iedereen is passende regenkleding te vinden op onze website.
Aan regenkleding kopen hoeft geen eindeloze zoektocht vooraf te gaan. Aan de hand van ons filtersysteem kunt u de juiste eigenschappen kiezen: voor wie zoekt u een regenpak? Welke maat zoekt u? En heeft u misschien voorkeur voor een bepaalde kleur? Zo kunt u eenvoudig bepalen welke regenkleding voor u het meest geschikt is. Regenkleding kopen was nog nooit zo eenvoudig!

Kinder regenpakken

Uiteraard wilt u niet dat uw kinderen natgeregend op school aankomen. Daarom vindt u op regenkleding-expert een uitgebreid aanbod kinder regenpakken. In hippe kleuren en in leuke ontwerpen. Een regenpak voor uw kind is een eerste levensbehoefte in Nederland als u uw kroost een droge schooldag wilt garanderen.

Laatste reviews

 • Het regenpak houdt echt droog. Dus dit is top. Het materiaal is wel erg stijf/hard. Daarom is de capuchon niet goed. Hij wordt direct van je hoofd geblazen door de wind. je moet hem met de bandjes vast maken, en dat valt niet mee door het materiaal. ook wordt het zicht erg beperkt, omdat het materiaal niet met het hoofd meedraait, maar eerder staan blijft. Misschien moet ik maar een regenhoed kopen en het capuchon eraf halen (dat kan)
  Agu Passat regenpak Gratis retour: vanaf €51,90
  Agu Passat regenpak
 • "Ik kon nergens regenpakken voor peuters mt 104 vinden tot ik deze site tegenkwam! Snel besteld en met een paar dagen zonder verzendkosten thuisgestuurd! Helemaal top! En erg leuke kikker regenpak!"

  Willex Kinder Regenpak Kikker en Vriendjes
  Willex Kinder Regenpak Kikker en Vriendjes
 • "Ik heb het regenpak nog niet echt gedragen, omdat het nog niet geregend heb terwijl ik op de fiets weg moest. Het pak voelt prettig en zeer soepel aan. Heel mooi."

  AGU Shinteo
  AGU Shinteo
 • "Na toch weel even zoeken en vergelijken gaf de prijs kwaliteitsverhouding voor mij de doorslag Ik heb het regenpak AGU SHINTEO nu enkele keren moeten gebruiken en heb kunnen ervaren dat het comfortabel zit en precies doet wat ik er van verwachte, namelijk ervoor zorgen dat ik met droge kleding op mijn werk kom of weer thuis. Je moet er echter niet met blote armen of benen in gaan want dan ga je er wel in zweten. "

  AGU Shinteo
  AGU Shinteo

Veelgestelde vragen

 • AGU Shinteo

  Heb een AGU Shinteo besteld en ontvangen maar mis eigenlijk een klein zakje om je regenpak in op te bergen. Is dat niet gewoon dat die meegeleverd wordt?

  Gevraagd door George op 29 oktober 2014

  Hallo George, dat is niet altijd zo nee. Het staat per pak erbij indien dit zo is.

  Antwoord van onze expert
 • Agu Passat regenpak

  Volgens de maattabel moet ik met broekmaat 29/32 maat S kopen, maar gaat dat ook makkelijk over een herfst/winterjas heen? Kan me dat niet voorstellen :) Ik ben 1.77 meter en vermoed dat ik een M nodig heb. Klopt dat? Geeft u vandaag antwoord dan kan ik het pak bestellen ;)

  Gevraagd door Lobke op 21 oktober 2014

  Hallo! Zonder de Borstmaten, Taillematen en Geslacht is het een beetje gokken voor mij. Desalniettemin: Bent u een heer met deze maat dan: S, bent u een dame: M.

  Antwoord van onze expert
 • AGU Shinteo

  Ik ben een vrouw, lengte 1.72 m en 65 kg. Kunt u mij adviseren over de beste maat? Ik twijfel tussen maat M en L. Bij voorbaat dank.

  Gevraagd door Cora

  Dit is inderdaad er precies tussen in! Het is wel zo dat de Agu Shinteo ietwat klein valt, dus wellicht is L dan de beste keus.

  Onze expert

Onafhankelijk keurmerk