regenkleding-expert

Klantenservice
088 520 7777
Subcategorieën:

Regenpakken

Filters

Filter op:
Maat
Toon resultaten (26)
 1. Meer opties
 2. Minder opties
Kleur
Toon resultaten (26)
Opties
Toon resultaten (26)
Geschikt voor
Toon resultaten (26)
Bedoeld voor
Toon resultaten (26)
Prijs
Toon resultaten (26)
Merk
Toon resultaten (26)
Regenpakken

Het regent, het regent...

Het Nederlandse weer is onvoorspelbaar: het ene moment komt de regen met bakken uit de lucht, het volgende moment is het opeens stralend mooi. Om altijd goed voorbereid op pad te gaan, is een regenpak onmisbaar. Als het weer dan toch ineens omslaat, komt u met goede regenkleding tenminste droog aan op uw bestemming.

Een regenpak voor iedereen

Met een regenpak bent u voorzien van de meest complete bescherming tegen slecht weer: u heeft direct zowel een regenbroek als een regenjas. Bij de regenkleding-expert vindt u een uitgebreid aanbod van regenpakken. Wij leveren voor iedere doelgroep het juiste regenpak. Heren, dames en kinderen: voor iedereen is passende regenkleding te vinden op onze website.
Aan regenkleding kopen hoeft geen eindeloze zoektocht vooraf te gaan. Aan de hand van ons filtersysteem kunt u de juiste eigenschappen kiezen: voor wie zoekt u een regenpak? Welke maat zoekt u? En heeft u misschien voorkeur voor een bepaalde kleur? Zo kunt u eenvoudig bepalen welke regenkleding voor u het meest geschikt is. Regenkleding kopen was nog nooit zo eenvoudig!

Kinder regenpakken

Uiteraard wilt u niet dat uw kinderen natgeregend op school aankomen. Daarom vindt u op regenkleding-expert een uitgebreid aanbod kinder regenpakken. In hippe kleuren en in leuke ontwerpen. Een regenpak voor uw kind is een eerste levensbehoefte in Nederland als u uw kroost een droge schooldag wilt garanderen.

Laatste reviews

 • Ik heb er nog niet mee in de regen gefietst. In de kamer zit het pak erg prettig. Het pak is erg licht. De afwerking is heel goed. Een groot voordeel is, dat je de broek kunt aantrekken met de schoenen aan.
  AGU Shinteo Op voorraad: €119,50
  AGU Shinteo
 • "Echt fijn soepel materiaal en fijn om aan te trekken. Heb hem nog niet kunnen testen met regen maar het pak zit als gegoten dus ben nu al tevreden. Nu nog wachten op een regenbui. "

  AGU Shinteo
  AGU Shinteo
 • "Het pak is zeer waterdicht maar ik had,afgaande op de foto, een lichter pak verwacht. Het is toch redelijk zwaar en niet zo klein op te vouwen als gehoopt."

  FastRider Regenpak Basis Blauw
  FastRider Regenpak Basis Blauw
 • "Heel leuk regenpak voor een leuke prijs. Ik heb maat 122/128 genomen, mijn zoon is nu 110cm en het zit iets ruim, maar door de knoopjes onder aan de broek en het elastiek in de mouwen is dit perfect. Ideaal zijn ook de 'ruitjes' in de capuchon. Het enige dat ik mis is een touwtje om de capuchon vast te maken bij wind. Snelle levering."

  Willex Kinder Regenpak Kikker en Vriendjes
  Willex Kinder Regenpak Kikker en Vriendjes

Veelgestelde vragen

 • AGU Shinteo

  Hallo, Gaan de beenkappen over de schoenen heen, of beschermen ze alleen de bovenkant van de schoen?

  Gevraagd door Marion op 25 augustus 2014

  De extra lange rits maakt het mogelijk de broek over je schoenen aan te trekken. Daarbij worden je schoenen verder beschermd dankzij de speciale beenkappen.

  Antwoord van onze expert
 • AGU Splash

  Hallo, welke maat past het best bij mijn dochter, ze is 1.58 lang. draagt kledingmaat 164.

  Gevraagd op 26 augustus 2014

  U kunt maat 164 kiezen in het menu.

  Antwoord van onze expert
 • AGU Billings Steel regenpak

  de brede band op de borst is deze ook reflecteren?

  Gevraagd door marjolijn

  Jazeker!

  Onze expert