regenkleding-expert

Klantenservice
088 520 7777
Subcategorieën:

Regenpakken

Filters

Filter op:
Maat
Toon resultaten (27)
 1. Meer opties
 2. Minder opties
Kleur
Toon resultaten (27)
Opties
Toon resultaten (27)
Geschikt voor
Toon resultaten (27)
Bedoeld voor
Toon resultaten (27)
Prijs
Toon resultaten (27)
Merk
Toon resultaten (27)
Regenpakken

Het regent, het regent...

Het Nederlandse weer is onvoorspelbaar: het ene moment komt de regen met bakken uit de lucht, het volgende moment is het opeens stralend mooi. Om altijd goed voorbereid op pad te gaan, is een regenpak onmisbaar. Als het weer dan toch ineens omslaat, komt u met goede regenkleding tenminste droog aan op uw bestemming.

Een regenpak voor iedereen

Met een regenpak bent u voorzien van de meest complete bescherming tegen slecht weer: u heeft direct zowel een regenbroek als een regenjas. Bij de regenkleding-expert vindt u een uitgebreid aanbod van regenpakken. Wij leveren voor iedere doelgroep het juiste regenpak. Heren, dames en kinderen: voor iedereen is passende regenkleding te vinden op onze website.
Aan regenkleding kopen hoeft geen eindeloze zoektocht vooraf te gaan. Aan de hand van ons filtersysteem kunt u de juiste eigenschappen kiezen: voor wie zoekt u een regenpak? Welke maat zoekt u? En heeft u misschien voorkeur voor een bepaalde kleur? Zo kunt u eenvoudig bepalen welke regenkleding voor u het meest geschikt is. Regenkleding kopen was nog nooit zo eenvoudig!

Kinder regenpakken

Uiteraard wilt u niet dat uw kinderen natgeregend op school aankomen. Daarom vindt u op regenkleding-expert een uitgebreid aanbod kinder regenpakken. In hippe kleuren en in leuke ontwerpen. Een regenpak voor uw kind is een eerste levensbehoefte in Nederland als u uw kroost een droge schooldag wilt garanderen.

Laatste reviews

 • regenpak net in de goeie periode aangeschaft. Reeds enkele malen gedragen op de fiets tijdens buiige regen. Voldoet aan verwachting, nl droogblijven.
  AGU Shinteo Geen verborgen kosten: vanaf €87,90
  AGU Shinteo
 • "Het is een geweldig regenpak ook bij het fietsen in een langdurige en zeer harde regen buien. het zweet niet door"

  AGU Shinteo
  AGU Shinteo
 • "nog maar 1 keer aangedaan, maar prima droog gebleven tijdens de regen, de kap blijft ook goed op zijn plaats, zeer tevreden! De lange ritsen vanonder zijn ook zeer gemakkelijk om snel over je broek met schoenen aan, aan te trekken."

  AGU Shinteo
  AGU Shinteo
 • "Ik heb er nog niet mee in de regen gefietst. In de kamer zit het pak erg prettig. Het pak is erg licht. De afwerking is heel goed. Een groot voordeel is, dat je de broek kunt aantrekken met de schoenen aan."

  AGU Shinteo
  AGU Shinteo

Veelgestelde vragen

 • Agu Passat regenpak

  Volgens de maattabel moet ik met broekmaat 29/32 maat S kopen, maar gaat dat ook makkelijk over een herfst/winterjas heen? Kan me dat niet voorstellen :) Ik ben 1.77 meter en vermoed dat ik een M nodig heb. Klopt dat? Geeft u vandaag antwoord dan kan ik het pak bestellen ;)

  Gevraagd door Lobke op 21 oktober 2014

  Hallo! Zonder de Borstmaten, Taillematen en Geslacht is het een beetje gokken voor mij. Desalniettemin: Bent u een heer met deze maat dan: S, bent u een dame: M.

  Antwoord van onze expert
 • AGU Shinteo

  Ik ben een vrouw, lengte 1.72 m en 65 kg. Kunt u mij adviseren over de beste maat? Ik twijfel tussen maat M en L. Bij voorbaat dank.

  Gevraagd door Cora op 20 oktober 2014

  Dit is inderdaad er precies tussen in! Het is wel zo dat de Agu Shinteo ietwat klein valt, dus wellicht is L dan de beste keus.

  Antwoord van onze expert
 • Bikesuit Regenpak

  Bestaat de bike-suit uit één stuk ? Ritst hij ver open ? Ik zie geen reflecterende stukken, is dat juist ? Heeft hij en kap met een klep tegen de regen op de bril ?

  Gevraagd op 01-10-14

  De Bike-Suit bestaat uit 1 stuk, met een hele lange rits. Hij heeft geen reflecterende stukken en ook geen klep of kap.

  Onze expert