regenkleding-expert

Regenpakken

Filters

Geschikt voor
Toon resultaten (26)
Bedoeld voor
Toon resultaten (26)
Maat
Toon resultaten (26)
  1. Meer opties
  2. Minder opties
Kleur
Toon resultaten (26)
Opties
Toon resultaten (26)
Prijs
Toon resultaten (26)
Merk
Toon resultaten (26)
"regenkleding-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist
Regenpakken

Het regent, het regent...

Het Nederlandse weer is onvoorspelbaar: het ene moment komt de regen met bakken uit de lucht, het volgende moment is het opeens stralend mooi. Om altijd goed voorbereid op pad te gaan, is een regenpak onmisbaar. Als het weer dan toch ineens omslaat, komt u met goede regenkleding tenminste droog aan op uw bestemming.

Een regenpak voor iedereen

Met een regenpak bent u voorzien van de meest complete bescherming tegen slecht weer: u heeft direct zowel een regenbroek als een regenjas. Bij de regenkleding-expert vindt u een uitgebreid aanbod van regenpakken. Wij leveren voor iedere doelgroep het juiste regenpak. Heren, dames en kinderen: voor iedereen is passende regenkleding te vinden op onze website.
Aan regenkleding kopen hoeft geen eindeloze zoektocht vooraf te gaan. Aan de hand van ons filtersysteem kunt u de juiste eigenschappen kiezen: voor wie zoekt u een regenpak? Welke maat zoekt u? En heeft u misschien voorkeur voor een bepaalde kleur? Zo kunt u eenvoudig bepalen welke regenkleding voor u het meest geschikt is. Regenkleding kopen was nog nooit zo eenvoudig!

Kinder regenpakken

Uiteraard wilt u niet dat uw kinderen natgeregend op school aankomen. Daarom vindt u op regenkleding-expert een uitgebreid aanbod kinder regenpakken. In hippe kleuren en in leuke ontwerpen. Een regenpak voor uw kind is een eerste levensbehoefte in Nederland als u uw kroost een droge schooldag wilt garanderen.

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

Willex Kinder Regenpak Kikker en Vriendjes

Vraag: Is dit een heel pak of broek en jas los van elkaar

Antwoord van onze expert: Goede vraag! Deze wordt inclusief broek en jas geleverd. Het is dus een heel pak.

AGU Shinteo

Vraag: Ik ben 1.60m en weeg 60 kg. Normaal heb ik van pantalons een S maar ik weet niet of ik voor regenkledij een maat groter moet nemen omdat je dat steeds over een andere broek heen draagt.

Antwoord van onze expert: Voor regenkleding kunt u gewoon uw normale kledingmaat aanhouden, de kleding is al berekend op het aantrekken over andere kleding heen.

AGU Shinteo

Vraag: Heb een AGU Shinteo besteld en ontvangen maar mis eigenlijk een klein zakje om je regenpak in op te bergen. Is dat niet gewoon dat die meegeleverd wordt?

Antwoord van onze expert: Hallo George, dat is niet altijd zo nee. Het staat per pak erbij indien dit zo is.

  Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.

Onafhankelijk keurmerk