regenkleding-expert

Regenpakken

Het regent, het regent...

Het weer in ons klimaat wordt steeds onvoorspelbaarder: in elk jaargetijde kan het per dag verschillen. Een zonnige dag wordt zomaar gevolgd door een druilerige. Het is daarom slim om de juiste voorbereidingen te nemen, voor u de deur uit gaat. Een regenjas, regenbroek of compleet regenpak is daarbij onmisbaar. In onze shop vindt u een groot aanbod regenkleding, in alle soorten en maten.

Regenpakken
Maximale levertijd
Geschikt voor
Maat
  1. Meer opties
  2. Minder opties
Bedoeld voor
Kleur
Opties
Merk
Prijs
"regenkleding-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist

Meer weten? Lees dan even verder

Een regenpak voor iedereen

Een regenpak biedt volledige bescherming. U blijft droog van top tot teen, hoe hard het ook uit de hemel komt. Natuurlijk kunt u ook een losse regenbroek of regenjas kopen, als u dat voldoende vindt. Tussen onze regenkleding zit voor elk wat wils, we hebben regenjacks en regenpakken in alle kleuren en in verschillende prijsklassen. Zoekt u een stoere herenregenjas een elegante damesregenjas? Of bent u juist op zoek naar een regenpak voor kinderen? In ons assortiment zit altijd iets dat (bij u) past.

Moeite met kiezen?

Regenkleding kopen klinkt niet als iets ingewikkelds, en dat is het in principe ook niet. Om het u helemaal makkelijk te maken, hebben we een handig filtersysteem, waarin u precies de eigenschappen kunt aanklikken die voor u belangrijk zijn. Uiteraard kijkt u naar de maat die u zoekt, maar u kunt ook filteren op kleur of op prijs. Daarnaast kunt u alle regenkleding in onze shop met elkaar vergelijken, met onze productenvergelijker. Tot een goede keuze komen is op deze manier erg makkelijk. Regenkleding kopen was nog nooit zo eenvoudig!

Kinder-regenpakken

Als bezorgde ouder wilt u natuurlijk dat uw kinderen droog op school aankomen. Of ze nu een uur moeten fietsen of 10 minuten, een korte regenbui kan al genoeg zijn voor een nat pak. Op regenkleding-expert snappen we uw bezorgdheid en weten we ook maar al te goed hoe belangrijk het voor kinderen is om er leuk uit te zien. De kinder-regenpakken in onze shop zijn verkrijgbaar in allerlei hippe kleuren en zijn voorzien van mooie designs. Voor een hippe regenjas bent u aan het goede adres. Het liefst willen we met een mooie, goede regenjas kind én ouder blij maken.

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

AGU Shinteo

Vraag: Is de broek ook ademd?

Antwoord van onze expert: Ja, het hele pak is van de ademende stof gemaakt.

Willex Kinder Regenpak Kikker en Vriendjes

Vraag: Zitten er in dit pak de weekmakers ftalaten?

Antwoord van onze expert: Wij verwachten dat er in het materiaal PVC van dit regenpak wel weekmakers verwerkt zullen zijn.

Willex Kinder Regenpak Kikker en Vriendjes

Vraag: Is dit een heel pak of broek en jas los van elkaar

Antwoord van onze expert: Goede vraag! Deze wordt inclusief broek en jas geleverd. Het is dus een heel pak.

Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.