regenkleding-expert

Klantenservice
088 520 7777
Subcategorieën:

Regenpakken

Filters

Filter op:
Maat
Toon resultaten (29)
 1. Meer opties
 2. Minder opties
Kleur
Toon resultaten (29)
Opties
Toon resultaten (29)
Geschikt voor
Toon resultaten (29)
Bedoeld voor
Toon resultaten (29)
Prijs
Toon resultaten (29)
Merk
Toon resultaten (29)
Regenpakken

Het regent, het regent...

Het Nederlandse weer is onvoorspelbaar: het ene moment komt de regen met bakken uit de lucht, het volgende moment is het opeens stralend mooi. Om altijd goed voorbereid op pad te gaan, is een regenpak onmisbaar. Als het weer dan toch ineens omslaat, komt u met goede regenkleding tenminste droog aan op uw bestemming.

Een regenpak voor iedereen

Met een regenpak bent u voorzien van de meest complete bescherming tegen slecht weer: u heeft direct zowel een regenbroek als een regenjas. Bij de regenkleding-expert vindt u een uitgebreid aanbod van regenpakken. Wij leveren voor iedere doelgroep het juiste regenpak. Heren, dames en kinderen: voor iedereen is passende regenkleding te vinden op onze website.
Aan regenkleding kopen hoeft geen eindeloze zoektocht vooraf te gaan. Aan de hand van ons filtersysteem kunt u de juiste eigenschappen kiezen: voor wie zoekt u een regenpak? Welke maat zoekt u? En heeft u misschien voorkeur voor een bepaalde kleur? Zo kunt u eenvoudig bepalen welke regenkleding voor u het meest geschikt is. Regenkleding kopen was nog nooit zo eenvoudig!

Kinder regenpakken

Uiteraard wilt u niet dat uw kinderen natgeregend op school aankomen. Daarom vindt u op regenkleding-expert een uitgebreid aanbod kinder regenpakken. In hippe kleuren en in leuke ontwerpen. Een regenpak voor uw kind is een eerste levensbehoefte in Nederland als u uw kroost een droge schooldag wilt garanderen.

Laatste reviews

 • Al meerdere (goedkopere) regenpakken versleten. Dit regenpak zit hartstikke fijn (valt best ruim binnen de maatvoering). De regendruppels spatten er echt van af, in plaats van er door! Super.
  AGU Shinteo Op voorraad: vanaf €93,50
  AGU Shinteo
 • "De eerste tropische regenbui in zomers Nederland kwam ik redelijk goed door met dit pak. Ik had een maat medium besteld ivm winterkleding waar hij ook overheen moet. Helaas is dat een wel erg grote maat, de jas is nogal vormeloos, dus hangt langs mijn lijf. Toch durfde ik een maat small niet aan. Het pak is duidelijk voor mannen gemaakt. Ik ben een vrouw van 1 m 78. Ik houd het pak wel voor als ik een dikkere jas aan heb, mij maakt het niet zo veel uit hoe ik er uit zie in de regen. Agu zou er wel beter aan doen om in de taille een koord aan te brengen waarmee je de jas kunt tailleren en je er dus wat beter uit ziet. Of gewoon een goede shinteo voor vrouwen ontwerpen. De capuchon valt tegen, bij mijn vorige pak van een ander merk had ik een soort klepje dat de ergste regen uit mijn gezicht hield. Dat was met deze grote bui niet het geval. Het regende zo erg dat regen ook via mijn kraag naar binnen regende, ondanks dat ik alles dicht had. De rest van het pak voldeed prima aan de verwachtingen. De regen glijdt er met het grootste gemak van af. Wat ik ook fijn vind is de broek die aan de voorkant langer is en dus je schoenen beter beschermt. Al met al een goede koop voor een mooie prijs."

  AGU Shinteo
  AGU Shinteo
 • "Gelukkig hebben wij na ontvangst van ons pak nog geen regen gehad op de fiets, maar voor zover wij kunnen beoordelen zullen wij veel plezier van dit goedpassende pak hebben tijdens een regenbui."

  AGU Shinteo
  AGU Shinteo
 • "voor de prijs kwaliteit is dit een uitstekend regenpak. "kost een paar cent maar dan heb je ook iets""

  AGU Shinteo
  AGU Shinteo

Veelgestelde vragen

 • AGU Shinteo

  Ben een man van 1.98 lang en 120 kg Heb lengte maat broek 36,welk maat regenpak zou ik het beste kunnen bestellen.

  Gevraagd door M.Tromp op 19 augustus 2014

  Ik vermoed dat 2xl u goed gaat passen.

  Antwoord van onze expert
 • AGU Shinteo

  Mijn zoon is 1m85. en 16 jaar. Hij rijdt op een brommer. Het regen pak wat m.i.goed lijkt is de Shinteo maat L. Is dat een goede keuze? en kan er nog een winterjas onder?

  Gevraagd door Mw Starreveld op 18 augustus 2014

  U kan het beste via de maattabel naar de confectie maat kijken. Het gaat natuurlijk ook om de omvang van uw zoon.

  Antwoord van onze expert
 • Agu Bolster regenpak

  Dit regenjack is unisex ( agu bolster 5622/11687)? Welke maat bestel ik dan voor 'n 36-38 dames ?

  Gevraagd door anita de ceukeleer

  Hiervoor kan u kiezen voor de maat S

  Onze expert