Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 regenkleding producten in 🏬 8 webshops

Mac in a Sac ☔

Bent u op zoek naar een hippe eigentijdse regenjas in een vrolijke kleur? Dan zijn de regenjassen van Mac in a Sac een aanrader. De regenjassen van dit merk zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren. Van kanariegeel tot navyblauw en hip roze. Het voordeel van de Mac in a Sac regenjassen is dat ze zowel winddicht, waterdicht als ademend zijn. U gaat dus niet zweten in deze regenkleding.

Dit is de populairste Mac in a Sac regenkleding op Bol.com:

Regenkleding voor de hele familie

Wilt u een nieuwe regenkleding voor uw zoon, dochter, uzelf of uw partner? Met de regenkleding van Mac in a Sac slaagt u altijd. Naast de verschillende kleuren heeft u de keuze uit diverse maten. De kinderregenjassen zijn leverbaar in de maten 104 tot en met 164 en de regenjassen voor volwassenen zijn leverbaar in de maten XS tot en met XXXL.

Creëer uw eigen regenpak

Naast regenjassen heeft Mac in a Sac ook regenbroeken. De regenbroeken zijn eveneens verkrijgbaar voor kinderen en volwassenen en zijn alleen verkrijgbaar in het zwart. Het voordeel van de zwarte broeken is dat u deze eenvoudig kunt combineren met de kleurrijke regenjassen. U kunt dus zelf op een eenvoudige manier uw eigen regenpak samenstellen.

☂️ Regenkleding Expert
Logo