Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 regenkleding producten in 🏬 8 webshops

Regenlaarzen

Regenlaarzen zijn gemaakt om uw voeten te beschermen tegen nattigheid. Vroeger waren ze meestal lomp en weinig stijlvol, maar dat is definitief verleden tijd. Met de rubberlaarzen in onze shop kunt u op elk moment en op elke plek voor de dag komen. We hebben de bekende Dunlop laarzen, maar ook andere kaplaarzen en knielaarzen. Ook voor kinderlaarzen zit u hier goed!

Ga direct naar onze favoriete webshops met de mooiste regenlaarzen

Dit zijn de populairste regenlaarzen op Bol.com:

Hipper wordt het niet

Kunnen regenlaarzen dames een elegante uitstraling geven? Jazeker! We hebben een groot aantal hippe regenlaarzen, waaronder die van het Deense kwaliteitsmerk Ilse Jacobsen. Deze damesregenlaarzen houden niet alleen uw voeten droog, maar zorgen ervoor dat u er stijlvol bij loopt. Dankzij de modieuze, moderne uitstraling mogen deze regenlaarsjes best een fashion item genoemd worden. Zoekt u juist een laars die niet elegant hoeft te zijn, maar uw voeten goed warm houdt? Ook gevoerde regenlaarzen hebben we in een groot aantal maten. Voor schattige of stoere kinder-regenlaarzen moet u ook bij ons zijn.

Maattabel regenlaarzen Ilse Jacobsen

Wilt u regenlaarzen van Ilse Jacobsen kopen? Houd er dan rekening mee dat deze een halve tot één maat groter vallen dan normale laarzen of schoenen. Onderstaande tabel geeft een indicatie van de maatverdeling.

SchoenmaatMaat in cmHoogteOmtrek kuit
36243438
3724.53539
3825.53539
39263539
4026.53640
41273641
☂️ Regenkleding Expert
Logo